Bel ons

078 681 2829

Inschrijven als patiënt

info@prodens.nl

Bel ons

078 681 2829

Inschrijven als patiënt

info@prodens.nl

AFSPRAKEN MAKEN

Voor periodieke controles, vullingen & mondhygiëne

Voor het maken van een afspraak kunt u onderstaand afspraakformulier invullen. Wij nemen altijd contact met u op om een afspraak definitief in te plannen. Wij doen ons best om een dag en tijd te vinden die u het beste schikt. Indien u nog niet ingeschreven bent in onze praktijk verzoeken wij u dit eerst te doen. Klik hier om in te schrijven.

Afspraak afzeggen of wijzigen 
Zodra u een afspraak gemaakt heeft, wordt er tijd voor u gereserveerd in de agenda van uw behandelaar.
Kunt u de afspraak niet nakomen dan dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te bellen.
Indien u dit niet doet, kunnen er kosten in rekening worden gebracht. De hoogte van de rekening is afhankelijk van de voor u gereserveerde tijd.

Om uw afspraak af te zeggen of te wijzigen, kunt u ons bellen tijdens openingtijden: 078 681 2829 of buiten onze openingstijd een mail te sturen naar info.prodens.nl

Afspraakherinnering
U krijgt een dag voor uw afspraak een herinnering per SMS. Echter is dit bedoeld als een extra service en worden er geen rechten aan ontleend. Het bijhouden van afspraaktijden blijft uw eigen verantwoordelijkheid.
Onze afspraakherinneringen via SMS kunt u niet via SMS beantwoorden. U kunt met ons contact opnemen op ons vaste telefoonnummer of via mail.