Bel ons

078 681 2829

Inschrijven als patiënt

info@prodens.nl

Tandarts Ilic en tandarts Cerovac met hun team heten u van harte welkom in onze moderne praktijk.

Onze praktijk is een high end evidence based praktijk gespecialiseerd in implantologie, parodontale/orale chirurgie, esthetische tandheelkunde en volledige rehabilitaties van gebitten.

Met de hulp van state of the art apparatuur en gebruik van A merk materialen bieden wij hoogwaardige, duurzame en betrouwbare oplossingen voor uw gebit.

Wij streven naar persoonlijke aandacht waarbij de patiënt in de centraal positie staat.

Visie

Omdat u als mens consequent centraal staat in onze inspanningen, zijn onze behandelingen altijd gericht op uw persoonlijke wensen en behoeften.Daarom garanderen wij u uitsluitend de modernste technologieën en behandelingstechnieken, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.Met de nieuwste digitale 3D-tehologien zoals 3D röntgendiagnostiek en 3D printing zijn we in staat om behandelstrategieën nauwkeurig te plannen en computergestuurd uit te voeren; de optie voor een optimaal esthetisch en medisch resultaat, niet alleen voor chirurgie en implantologie, maar voor alle vakdisciplines.Onze specialisatie in de praktijkindeling biedt u de zekerheid dat u medisch uitstekend wordt geadviseerd en begeleid. Daarom hechten we veel belang aan de consistente opleiding en bijscholing van elke medewerker.

Behandelingen

Kwaliteit en betaalbare tandheelkunde
Algemene tandheelkunde

Door een matige of slechte mondhygiëne en/of overmatige consumptie van suikers kunnen gaatjes (caviteiten) ontstaan. Om te voorkomen dat een caviteit groter wordt en pijn gaat veroorzaken zal het tandbederf in de aangetaste tand of kies moeten worden weggenomen.

Directe tandvervanging

Directe implantatie verwijst naar het plaatsen van een tandheelkundig implantaat onmiddellijk na het trekken van een tand, meestal tijdens dezelfde tandheelkundige afspraak.

GBT/GTR

Botaugmentatie ( GBR), ook wel botopbouw genoemd, is een chirurgische procedure waarbij botweefsel wordt toegevoegd of versterkt in gebieden waar het bot tekortschiet of van slechte kwaliteit is.

Guided implantologie

Computer-geleide implantologie, ook wel bekend als computergestuurde implantologie of digitale implantologie, is een geavanceerde benadering van het plaatsen van tandheelkundige implantaten met behulp van geavanceerde computertechnologieën en 3D-beeldvormingstechnieken.

Implantologie

Implantaten zijn een soort kunstwortels die als een schroef in de kaak gebracht worden ter vervanging van een tandwortel. Op een implantaat kan een kroon, brug, of overkappingsprothese worden geplaatst.

Klikgebit

Een klikgebit, ook bekend als een klikprothese of een implantatengedragen prothese, is een vorm van tandprothese die wordt ondersteund door tandheelkundige implantaten in de kaak.

Orale chirurgie

Soms is het noodzakelijk een kleine chirurgische ingreep te verrichten. Bijvoorbeeld om verstandskiezen, wortelrest(en) of een afgebroken kies te verwijderen, een ontsteking te elimineren of om zeker te weten of een tand of kies al dan niet geschikt is voor het vervaardigen van een duurzame restauratie.

Periodontale chirurgie

Periodontale chirurgie verwijst naar chirurgische procedures die worden uitgevoerd om de gezondheid van het tandvlees en het kaakbot te herstellen of te verbeteren bij patiënten met periodontitis of andere aandoeningen van het parodontium (weefsels rondom de tanden).

Regeneratieve tandheelkunde

Regeneratieve tandheelkunde houdt zich bezig met regeneratie van cellen, weefsels en botten in de kaakholte. Uit het bloed van de patiënt worden de stamcellen en snelgroeiende cellen gezameld en met de kunstbot gemengd.

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde is een tak van de tandheelkunde die zich richt op het diagnosticeren, voorkomen en behandelen van mondaandoeningen en -aandoeningen die de tanden en hun ondersteunende structuren aantasten.